En el Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, es va viure el cap de setmana altra jornada marcada pel mal oratge.

De les quatre partides del dissabte, l'enfrontament que es jugava en el carrer descobert de Montserrat, entre el primer equip del club local i el Caixa Popular Meliana, va haver de ser suspés per la pluja.

En l'altra partida jugada en la Ribera, entre l'Ovocity Marquesat i l'Electrofassar Massalfassar, que va tindre lloc en la canxa coberta d'Alfarp, la victòria va ser per a l'equip local, on Pau, Alex, Nando i Benja deixaren en 25 a Jorge, Ximo, Luis i Paco.

Ja en la partida del derbI de les Valls, entre la formació local de Faura i la visitant de Kiwa Quart, els actuals campions s'emportaren els tres punts, amb el que ocupen ara la primera posició. I també molt bones sensacions, ja que el resultat de 10 a 70 dona mostra de la superioritat amb la que jugaren Javi, Alex, Juan Carlos i Bervis davant Julian, Llopis, Sergio i Miguel Angel.

Per últim, la partida entre l'Ajuntament de Beniparrell i l'Albuixech, jugada en el carrer dels primers, es va resoldre a favors dels visitants, que amb el resultat final de 45 a 70 s'emportaren els tres punts, i ocupen ara la segona posició de la taula.

Classificació 1ª categoría 5ª jornada:

1.-Kiwa Quart A - 12 punts

2.-CPV Albuixech A - 10 punts

3.-Lanzadera Montserrat A - 8 punts

4.-CPV Faura A - 7 punts

5.-Ovocity Marquesat A - 6 punts

6.-Ajuntament Beniparrell A - 5 punts

7.-Electrofassar Massalfassar A - 2 punts

8.-Caixa Popular Meliana A - 1 punt

Respecte a la competició en la categoría de primera juvenil, es el Caixa Popular Meliana qui ocupa el primer lloc, per davant de l'Ajuntament de Beniparrell, mentre que el derby comarcal entre Faura i Quart de les Valls va caure a favor dels primers, que sumaven els seus primers punts.