Mentre que el torneig Diputació de València viurà les seues principals partides a Xeraco i Oliva, la Lliga Bankia es desplaçarà a l´Alqueria d´Asnar.

La categoria absoluta del Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de València, disputarà la segona jornada de la lliga de semifinals A aquest cap de setmana. El Xeraco A, actual subcampió, rebrà al seu trinquet al Piles, en una important partida en la que intentaran sumar els seus primers punts. Oliva i Xeraco B es jugaran el liderat en la partida que els enfrontarà en el trinquet dels primers, que marxen en primera posició empatats a punts. En la fase final B són el Lloc Nou i el Bicorp els que empaten al primer lloc de la taula. Els de Fenollet jugaran al trinquet de Genovés davant la formació local, mentre que Otos rebrà al Bicorp en la partida restant de la jornada.

Respecte a la Lliga Bankia de Raspall Femení el diumenge es jugarà la setena jornada al trinquet de l´Alqueria d´Asnar. Les primeres classificades amb quinze punts, el Borbotó A, jugaran contra la parella d´alacantines, que ocupen ara la quarta posició. El Turismo Rural Bicorp, segon en la taula dos punts per darrere de les primeres, s´enfrontarà amb el Borbotó B, mentre que les protagonistes de la partida restant seran l´Ajuntament de Beniparrell, que ocupa el tercer lloc amb dotze punts, i el Carraixet Tavernes Blanques, cuer de la classificació.

Les formacions d´Otos B i Oliva B són les que encapçalen els grups de segona categoria masculina, mentre que en la divisió de plata en la competició femenina el primer de la taula és el Ecomuseo Bicorp, seguit de l´Ajuntament de Beniparrell B.