Els municipis de Faura i Alfarp es preparen per a viure este cap de setmana dos enfrontaments entre rivals directes en la màxima categoria del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés.

Faura ocupa en solitari la segona posició de la taula, amb 19 punts, després de jugar dimecres la partida que tenia pendent davant l´Ajuntament de Beniparrell. Julián, Hilari, Herrer i Toni, jugadors de l´Horta Sud, van guanyar per la mínima. Els jugadors de Faura, Julián, Llopis, Sergio i Miguel Ángel s´enfrontaran demà al seu carrer al Lanzadera Montserrat. Els de la Ribera, Óscar, Javi, Carlos i Rafa, també estan lluitant per les primeres places, ja que compten amb 16 punts al seu caseller.

D´altra banda, l´Ovocity Marquesat, quart classificat, amb un punt més que el Montserrat i empatat amb l´Albuixech, jugarà demà dissabte la seua partida Al carrer Conrado Casanova d´Alfarp davant l´Ajuntament de Beniparrell, que ara ocupa el tercer lloc.

Les dues partides restants de la jornada tindran com a protagonistes al Kiwa Quart, líder del campionat, i el Caixa Popular Meliana, cuer del grup que està tenint una mala temporada; i a l´Electrofassar Massalfassar i l´Albuixech, que jugaran el seu derbi particular.

Alfara de la Baronia, en trinquet

El Torrent B rebrà aquesta setmana la primer de la taula, l´Alfara de la Baronia. Els líders de la Baronia, Jesus, Javi, David i Raul, tenen 26 punts, un més que els jugadors del Torrent A, Juan, Lago i Oscar, que visitaran al Caixa Popular Pobla A. El tercer classificat, el Paddock Riba-roja B, que forma amb David, Jesús Manuel i Salva, jugarà en l´Eliana davant l´Electrica Vinalesa. Mentre que la partida que tancarà la jornada serà el derbi de Camp de Túria, ja que tindrà a l´Odontica Riba-roja A i el Llíria com a protagonistes, jugant-se al trinquet dels primers.

El Godelleta destaca en femení

Respecte a la competició en la categoria femenina és el Caixa Popular Godelleta, que compta amb Sara, Victoria, Andrea i Carolina, l´equip que ocupa la primera plaça, sis punts per davant del Cent Duros Borbotó A i B, i aquesta jornada jugarà en casa davant el Caixa Popular Pobla A. El Borbotó A jugarà al seu carrer amb la Pobla C, mentre que el Borbotó B visitarà al Llíria BAM, quart classificat, al trinquet del Camp de Túria.