Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L´equip de Bicorp defensa el liderat en la Lliga Bankia de Raspall

Bonrepós i Mirambell acull el cap de setmana una nova jornada del més important trofeu de raspall femení

L´equip de Bicorp defensa el liderat en la Lliga Bankia de Raspall

El trinquet de Bonrepós i Mirambell acull este cap de setmana una nova jornada de la Lliga Bankia de Raspall femení. La jornada anterior es va viure un canvi al capdavant de la classificació, ja que la parella de Turismo Rural Bicorp, formada per Mar i Victoria, va sumar els tres punts davant el Borbotó A, equip al que va arrebatar la primera posició.

Aquest diumenge, la parella de Bicorp, que suma ja 19 punts al seu caseller per 18 l´equip de Borbotó A i 16 el de l´Ajuntament de Beniparrell, obrirà el programa de partides amb el seu enfrontament amb l´Alqueria d´Asnar, que ara ocupa la quarta posició. Erika i Myriam, la parella del club alacantí, ocupen la última plaça que permetria jugar les semifinals i compten ara amb 8 punts, dos per davant del Borbotó B. A les 17.30 h. tindrà lloc aquesta partida inicial entre Bicorp i l´Alqueria.

Seguidament, aplegarà el torn a l´enfrontament entre el Carraixet Tavernes Blanques i el Borbotó A. La parella de germanes de Tavernes, Marta i Joana, intentarà donar la sorpresa davant el trio de Mónica, Anabel i Amparo, jugadores de l´equip rival.

Com a colofó de la vesprada del diumenge, seran Ana i Noelia, jugadores de l´Ajuntament de Beniparrell, junt a Ana Sanchis i Aida, integrants del Borbotó B, les protagonistes de la tercera partida de la jornada.

Oliva i Piles, duel en l´Autonòmic

Respecte a la competició en la categoria absoluta del Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de València, la lliga de semifinals de primera A viurà les seues partides als trinquets d´Oliva i Xeraco. En el cas del recinte d´Oliva, el primer equip del club local, on juguen Escoto, Gorxa i Josele, jugarà contra Waldo, Baldo i Pau, components de l´equip de Piles.

La partida podria ser una final avançada, ja que els dos ocupen ara les dues primeres posicions, i només estan separats per un punt, amb l´Oliva al capdavant de la classificació. Els dos equips del club de Xeraco oferiran als seus seguidors una interessant partida com a derbi local. El Xeraco B, que juga amb Sendra, Ibiza, Badenes i Guille, s´enfrontarà amb el Xeraco A, actual subcampió, on Blasco, Juan, Trini i Antonio lluiten per no despenjar-se en la taula.

Per a les dues màximes categories, el carrer de pilota de Gavarda serà la seu de les seues finals, previstes per al cap de setmana del 30 de juny. La població de la Ribera acollirà aquestes finals, així com les de les restants huit categories de competició, quatre masculines i quatre femenines.

Compartir el artículo

stats