Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Miguel Poveda portarà a València el seu espectacle «Sonetos y poemas para la libertad»

Miguel Poveda presenta a València el proper 24 d´octubre al Palau de les Arts «Sonetos y poemas para la libertad», el disc on, amb les seues grans característiques per al flamenco, canta a Neruda, Quevedo, Lorca, Rafael de León o Sabina, entre d´altres insignes poetas.

Poveda no actua a València des de febrer de 2010, com a fermall d´or del Festival de Flamenco del Palau de la Música. L´última vegada, a octubre de l´any 2012, va tindre que suspendre la seua actuació per la defunció del seu pare.

El cantant d´origen català s´ha tornat a ficar de ple en un nou repte, amb la col·laboració de Pedro Guerra y el poeta Luis García Montero, el músic se atreveix amb textos de Quevedo, Rafael de León, García Lorca, Borges, Miguel Hernández, Pablo Neruda i Joaquín Sabina per a donar-li un aire líric a les 15 composicions contingudes al seu nou disc, «Sonetos y poemas para la libertad» (Universal).

De la mà en la producció del mestre Joan Albert Amargos i amb l´aportació indispensable de Juan Gómez Chicuelo, Miguel Poveda fa seu hace suyo cada poema i cada sonet. El disc inclou com a novetat les col·laboracions dels veterans artistes Miguel Ríos, Ana Belén i Joaquín Sabina.

Compartir el artículo

stats