Els motius de la Nostra dimissió

30.04.2016 | 22:16

Ens presentarem com a candidates a les eleccions municipals a través de l'Agrupació Ciutadana de Càrcer, sabedores del que és una agrupació d'electors i de les seues connotacions. És precisament esta forma de participació en la política la que ens animà finalment a presentar-nos.

El fet de que no som partit polític ni coalició de partits vol dir que no estem sota les sigles de cap partit polític ni sotmesos a cap pacte de coalició (no hi ha assemblea constituïda, ni pacte per escrit per a governar durant esta legislatura –no hi ha «govern a la valenciana»). La qual cosa ens permet tenir total llibertat alhora de pensar i decidir la nostra gestió. I ací ha estat el problema des que entrem a formar part de l'equip de govern: dir i expressar el que pensem.

D'entrada se'ns fa creure que si guanyem les eleccions serem un equip i entre els cinc regidors podrem dur endavant l'acció i gestió de govern al nostre poble.

I ha quedat ben demostrat que no en cinc, sinó també amb quatre regidors, s'ha pogut fer el que ens hem proposat i dur-ho tot endavant.

Pensem, i així ho manifestem, que el càrrec de regidor/a és un càrrec públic i voluntari, que no s'ha de fer servir com a medi de vida. No estem d'acord que un regidor estiga contractat com si fos personal laboral a l'ajuntament, no en un poble de menys de 2.000 habitants. És comprensible el sou de l'alcalde, qüestió que no hem negat mai.

Gestió del treball. Ens hem esforçat moltíssim per a posar-nos al dia i conèixer de les gestions i assumptes de la nostra àrea, així com del funcionament en general de l'ajuntament.

Hem dedicat moltes hores, vesprades i caps de setmana per organitzar i desenvolupar tots els actes, esdeveniments i activitats que s'han fet al llarg d'estos mesos. Ens reiterem en dir, que s'ha fet amb quatre regidors i amb menys personal laboral a l'ajuntament (no contàvem en la gestora cultural per maternitat).

Motius de la renúncia. Falta de transparència i bon govern només arrancar la legislatura: sous i telèfons d'alta gamma per al primer i segon regidor. La resta de regidors, havíem de comunicar-nos per WhatsApp. Tot un exemple de treball en equip i de quina manera anaven a contar amb la resta de regidors. Falta de respecte en la pressa en consideració dels assumptes corresponents a les àrees de les nostres regidories.

Disconformitat en altres assumptes com son: excés d'assessoraments externs i auditories, forma d'elaboració de l'avantprojecte de pressupostos generals de l'ajuntament, que correspon a l'equip de govern i no a l'alcalde, la gestió de la política dels recursos humans a l'ajuntament, la gestió del servei d'explotació del bar de la piscina municipal.

Acomiadament. Hem treballat pel poble i pel nostres veïns sense cap contraprestació o compensació econòmica a canvi. No hi ha més compensació que la satisfacció d'estar en la consciència tranquil·la, en pau amb nosaltres mateixa, i orgulloses de la nostra gestió a l'ajuntament.

Agrair a totes les persones que ens votaren i confiarem amb nosaltres. Quedem a disposició dels veïns i veïnes que ens puguen necessitar.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

La Ribera

Una recuperación a paso de tortuga
Una recuperación a paso de tortuga

Una recuperación a paso de tortuga

La afiliación a la Seguridad Social sube en apenas 93 personas en tres meses La comparativa con...

Fuster se apunta a la escuela

Fuster se apunta a la escuela

El espacio dedicado al insigne escritor en Sueca activa un Aula Didáctica de Cultura Contemporánea...

Actividades académicas llenarán la agenda

La oferta museística para conocer el legado de Fuster se complementará con la formación de los...

El Consell invierte 30.000 euros en la reforma de cuatro viviendas sociales de Albalat

La consellera de Vivienda, Obras Públicas y Vertebración del Territorio, María José Salvador,...

La UD Castellonense gana el derbi comarcal y se coloca en puestos de promoción

La UD Castellonense gana el derbi comarcal y se coloca en puestos de promoción

Los blanquinegros se imponen a un Atlètic que acabó con tres jugadores expulsados La UD Alginet...

Javier González se cuelga la plata en el campeonato valenciano de culturismo

Javier González se cuelga la plata en el campeonato valenciano de culturismo

El joven de 21 años de Alzira lleva cuatro entrenando bajo las órdenes del técnico de Tous José...

Enlaces recomendados: Premios Cine