Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Construir o destruir?

Construir o destruir?

Segons la RAE, l'accepció de «populismo» diu: «Tendencia política que pretende atraerse a las clases populares». (Utilitzat sobretot en sentit despectiu). En aquestos temps on a tot arreu del món estan proliferant populismes que després de les eleccions mostren la seua veritable cara; a Carcaixent no en podríem ser menys. Lamentablement al nostre poble també tenim populismes perillosos per part d´algun que altre grup polític. El lema de: «Primer Carcaixent» pot ser molt bo o molt roin; segons l'ús que es fa d'ell (prioritat o coartada política; realitat o virtual).

Molt roïn si es utilitzat com excusa de populisme barat que ve a significar els interessos personals i partidistes per damunt de tot, i l'oposició dogmàtica a les polítiques de govern, encara que siguen bones per al nostre poble. A més, acompanyada de grollera crítica gratuïta i no contrastada a les xarxes socials (exabruptes del partidaris del «difama que algo queda»); això sí, quasi sempre d'amagat, arrecerats sota la impunitat que els dóna els «perfils falsos», que aboquen barbaritats, conseqüència de la seua diarrea mental.

Per a Reiniciem, «primer Carcaixent» sols pot significar una acció política de construir, bastir ponts, cooperar amb la gestió municipal, amb l'acció de govern, unes noves formes transversals d'acció política que pretenen avançar en el millor futur de tots, deixant de banda el rèdit polític o les misèries personals.

Com ja anunciàvem al nostre programa electoral: «Prou de paraules, FETS», en això estem; en una línia de treball i cooperació (que no servilisme) amb el govern local; aportant el nostre esforç en revertir la situació que tants anys de PP i mala gestió ens han deixat en herència; i ficant el nostre granet per canviar les formes de fer política i ajudar a gestionar un poble i una empresa municipal que es trobaven en situació crítica. I açò ho estem fent sense demanar res a canvi que no siguen compromisos programàtics, perquè volem un Carcaixent diferent; més social, més cívic, més col·lectiu, més ecològic, més compromès amb els drets dels animals...

Que Reiniciem no governe no significa que hem de restar captius del «no», més bé al contrari, hem de buscar confluències i oportunitats per al «sí». Al cap i a la fí estem ací per a millorar Carcaixent amb les nostres decisions, i eixe és l'únic objectiu que ens mou. I ho fem amb generositat, fugint de bregues estèrils, crits i aldarulls dels de sempre, obviant les crítiques sense fonament i els deliris de ments perverses disfraçades d'argumentaris perillosament populistes i falsaris.

Esperem que el temps, jutge implacable, acabarà posant a cadascú en el seu lloc, i més d'un dels salvapàtries, caurà víctima de la seua verinosa medecina. Per tant, vos convidem a reflexionar i a tenir criteri propi davant les veus malsonants que vos arriben embolcades d'un populisme barroer, a no deixar-se avassallar o seduir pels perillosos càntics de sirena, les fal·làcies dels «il·luminati» de torn, que sota apariència d'ovelles salvapàtries són perillosos llops, amb una perfilada estratègia de destrucció, foc i flama, que jo bomber/a ja vos salvaré!

Ja ho hem dit al principi: «Primer Carcaixent». No és temps de desànims, ni de febleses, ni de dubtes: Arrimar el muscle i lluitar pel nostre futur millor. Així de fàcil, així de grandiós; il.lusió i ganes no ens falta. Bastim el futur, bastim Carcaixent entre tots. Els que tenen altres interessos obscurs, espuris... sempre ens trobaran enfront.

Compartir el artículo

stats