Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

DISMINUCIÓ DE ROBATORIS AL CAMP d'alzira

Fa uns dies vaig convocar a les dependències municipals de l'Ajuntament d'Alzira els representants de les forces de seguretat, Policia Nacional, Policia Autonòmica i Policia Local. A la dita reunió també estaven convidats els membres del Consell Local Agrari que volgueren assistir per fer el seguiment de «l'Operació Camp», la qual començàrem temps arrere per pal·liar el tema dels robatoris al camp.

Segons el portaveu de la Policia Nacional, enguany han disminuït els robatoris respecte a anys anteriors, a més, els delictes són més difícils de realitzar a causa de les investigacions i tasques que desenvolupen els agents de les forces de seguretat.

Així mateix, el portaveu de la Policia Nacional va afirmar que la coordinació entre els tres cossos de seguretat funciona de forma correcta.

Tots els presents escoltaren les declaracions i assentiren positivament. Acte seguit, manifestaren la necessitat d'augmentar la dotació policial, tant com siga possible, per poder pal·liar este problema.

Fins ací el resum de la reunió.

A partir d'este moment, ve tot el show del «senyor» Bernardo Ferrer, qui acusa a uns i altres de no fer res, amb la qual cosa falta al respecte als funcionaris públics. Per la meua part, li vaig repetir, en diverses ocasions, que la regidoria de la qual sóc responsable no té cap competència en matèria de seguretat, ni per activa ni per passiva.

Davant la insistència de parlar sobre les «brigades rurals», el mateix cap de la Policia Local, qui li va cridar l'atenció en determinats moments per la seua mala educació i falta de respecte, li va comentar que no existien les anomenades «brigades rurals», ni ara ni en el govern anterior, ja que això és del segle passat i ara tot és Policia Local.

Este cos, a través de la seua gestió, ha intentat augmentar la seua plantilla, que a hores d'ara és curta i està envellida, però el govern central és qui no deixa que es facen noves contractacions.

Sara Garés, regidora de Seguretat, i present a la reunió, continua dient a Bernardo Ferrer que és l'herència que tenim i les circumstàncies en què ens movem. Sara Garés l'interpel·la preguntant-li si ell està per a resoldre problemes, ajudar a pal·liar-los o per fer política barata.

Bernardo Ferrer insistix en el seu show particular, on les postures estaven clares i d'acord amb augmentar les dotacions policials, amb la qual cosa es genera una tensió artificial i innecessària propiciada per ell mateix.

A més, implica l'alcalde, que passava a saludar entre mig de diverses reunions que tenia eixa vesprada.

Este «senyor» viu la seua pròpia ficció i no li interessen els informes favorables del portaveu de la Policia Nacional, cos responsable directe en matèria de seguretat, que indica que hi ha menys robatoris respecte l'any passat.

A este «senyor» li interessa la imatge de caos i apocalipsi perquè ha triat l'opció de política barata, esperant guanyar punts en algun partit polític que valore la manipulació barata i fanfarroneria.

Este home parla dels llauradors com si tot el món estiguera representat per ell. Res més lluny de la realitat, membres del Consell Local Agrari i organitzacions agràries ja ens han manifestat al Senyor alcalde, i a mi mateix, el descontent amb l'actitud d'este «senyor», cosa que deixa en entredit la seua credibilitat i per extensió la seua validesa com a interlocutor amb l'Ajuntament d'Alzira, entitat on es poden defendre posicions diferents i antagòniques, inclús amb vehemència, però no cap la ficció interessada, la manipulació ni molt menys la falta de respecte a funcionaris públics i altres interlocutors.

Compartir el artículo

stats