Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

encara queda un poc de vergonya?

encara queda un poc de vergonya?

En castellà diuen que «cuando las barbas de tu vecino veas cortar, pongas las tuyas a remojar», açò degué pensar al dimitir i posar terra pel mig, el triplement investigat/imputat (per a que ens entega la gent) Arturo Torró, en veure desfilar davant de la Guardia Civil al seu amic Alfonso Rus, entre altres dotzenes de militants, i càrrecs públics del PP. La caiguda del líder carismàtic de Gandia, no suposa però, un canvi en la línia del PP local, que continua dirigit per les mateixes persones que han portat a Gandia a la situació actual de fallida econòmica, amb un deute superior als 400 milions d'euros, d'intervenció dels pressupostos pel Ministeri d'Economia que ens obliga a un pla d'ajust econòmic draconià, de desastre judicial amb diversos investigats/imputats entre ells l'actual portaveu, Víctor Soler i l'assessor, Javier Reig (no sabem si algú més quan es publique este article) i amb una imatge col·lectiva de la ciutat que ha passat de literària i d'avantguarda cultural, al «Salvame Deluxe» i «Gandia Shore», que esta ciutat no es mereixia.

Tot açò no ho ha fet el Sr. Torró ell soletes, ha estat el PP en el seu conjunt i ara sembla que les persones que han causat tot aquest desficaci es posen de perfil, intentant que amb aquest sacrifici en l'altar de la renovació, a ells no els pille el bou, però a tots els que ens queda un poc de vergonya no podem deixar de pensar que calen més dimissions en el PP.

Eixos que van consentir amb el seu silenci, complicitat o directament arengant les desbarrades d'un alcalde al més pur estil populista de temps passats, que anaven fent i gastant en festes i saraus sense pagar-los, a costa de tota la ciutadania de Gandia, amb la màxima de «el que vinga darrere que tanque la porta», han de fer-se responsables de la seua gestió i si, com a nosaltres, a ells, els queda un poc de vergonya, haurien d'agarrar els trastos i anar-se'n a casa.

Gandia no ha estat mai tan mal econòmicament com ho està ara. Després de la primera legislatura del PP, cal que el veïnat d'esta ciutat tiguem la capacitat de tindre vergonya i d'indignar-nos-en, de ser conscients de com s'ha governat Gandia les dues darreres legislatures i qui és el culpable, perquè hi ha culpables. No totes les ciutats del País Valencià, ni de la comarca de la Safor estan com Gandia i estos culpables són els regidors del PP.

Tinguen vergonya i agafen exemple i cap a casa, on estic segur que no gestionaran els seus diners igual que els nostres, perquè, si ho fan, prompte es veuran amb un pàmpol davant i un altre darrere, igual que han deixat a la ciutat de Gandia.

Compartir el artículo

stats