No és fàcil imaginar un final de temporada millor. La combinació de cançons d'amor, baix el títol d'«Heroïnes de la lírica», va desgranar un ventall de músiques eclèctiques amb molta força expressiva, -intimitat i passió a parts iguals- fins acabar amb les conegudes «Maria» i «Tonight» de «West Side Story».

La veu de Tina Gorina, càlida i de gran musicalitat, combina perfectament amb la sonoritat intensa de Martorell. Escoltar-la interpretant el tema principal de «La Mission» (en arranjament de S. Angelov) -ja en el bis- i acabar el concert a duo amb el conegut tema «Con Te Partirò», va fer que el públic s'alçara en peu ovacionant els artistes i despedint una temporada musical que ens ha portat a la Casa de cultura, -i ja van 21 anys- alguns dels millors intèrprets del panorama musical actual. Des d'Ivan Zenaty, passant per M. J. Martos, Ensemble Victoria de Moscou o l'Orquestra Hongaresa Anima, ha estat una temporada que ens ha deixat moltes experiències per al record.

I és moment també d'agrair al públic de la Safor i a les institucions públiques, el suport i recolzament a una iniciativa cultural que fa ciutat i que s'ha convertit fent camí en un referent de la bona música per tot arreu.