03 de junio de 2017
03.06.2017

El Figatell Sound d'Oliva afronta la seua edició més ambiciosa

El grup madrileny Boikot és el gran atractiu d'este festival al que també actuen Smokin Souls, Totem i Pepet i Marieta

02.06.2017 | 21:06
Les organitzadores del Figatell Sound junt als regidors de Festes, Cultura i Joventut d´Oliva.

La ciutat d'Oliva ja ho té tot a punt per a la celebració de la cinquena edició del «Figatell Sound», el festival de música alternativa fet per i per als joves i que està organitzat per l'associació Joves d'Oliva en Moviment amb la col·laboració de les regidories de Festes, Cultura i Música, i Joventut de l'Ajuntament.

L'event tindrà lloc el divendres, 16 de juny, una vegada més a l'aparcament del Poliesportiu municipal i dintre de la programació de la Fira i Festes.

El festival va ser presentat fa uns dies per Maria Fullana i Gemma Lleches, de JOM, el regidor de Festes, Pepe Salazar, el de Cultura i Música, Enric Escrivà, i el de Joventut, Àlex Salort.

El principal atractiu que presenta el festival és l'actuació del grup Boikot, amb el que, des de l'organització consideren que «donem un gran salt de qualitat».

Junt a esta formació oferiran la seua música grups com Totem, grup guanyador del concurs Actua al Figatell Sound, Smoking Souls, de Pego, que presenten el seu tercer treball d'estudi 'Cendra i Or'. Des de València arriben al Figatell Las Hijas de la Cumbia, al que se sumen altres grups com Pepet i Marieta, que presentaran el seu últim disc 'La revolució dels somnis'.

Segons Maria Fullana, «estem davant d'un gran festival, molt heterogeni i complet, pensat per a un públic molt variat. Pensem que serà tot un èxit, perquè és el primer festival de la temporada i perquè actúen grups que serà molt difícil tornar-los a vore tots junts». Per la seua banda, el regidor de Festes de l'Ajuntament d'Oliva, Pepe Salazar, ha destacat la importància del Figatell Sound dintre de la programació de la Fira i Festes: «Sabem que és, sens dubte, un dels plats forts, amb un públic específic però molt ampli, i calia potenciar-lo».

El regidor de Cultura i Música, Enric Escrivà, per la seua banda, va destacar que «l'ajuntament havia de tornar a implicar-se directament amb el Figatell Sound, ja que és un referent que veiem com cada any va consolidant-se més i més. Per últim, el responsable de Joventut, Àlex Salort, va indicar que aquest any «podrem vore com el Figatell Sound està consolidant-se any rere any, fruit d'un treball conjunt entre una associació molt activa, com és el JOM, i un Ajuntament implicat, que aposta per programar una oferta d'oci per als joves de qualitat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

La Safor

Los municipios de la comarca recibirán dos millones para obras sostenibles

Los municipios de la comarca recibirán dos millones para obras sostenibles

Es el tercer plan de este tipo que la diputación pone en marcha esta legislatura Está destinado a...

Los vecinos de Oliva ya pueden pagar sus recibos por internet

Los vecinos de Oliva ya pueden pagar sus recibos por internet

El ayuntamiento pone en marcha la Oficina Virtual Tributaria a la que se accede desde la página web

Más de 5.000 espectadores acuden al festival Polisònic de Gandia de este año

En cinco de los nueve conciertos se agotaron las entradas antes de los conciertos El evento se...

Almoines reduce la deuda municipal un 90 % en solo dos años

El ayuntamiento ha logrado el mayor superávit en 2016 al liquidar el presupuesto con 684.000 ?

El equipo de la Fundació Espurna juega en Vitoria el Mundial de rugby inclusivo

El equipo de la Fundació Espurna juega en Vitoria el Mundial de rugby inclusivo

La delegación ya se encuentra en la capital alavesa dado que la competición se disputa desde ayer...

Enlaces recomendados: Premios Cine