El jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia acull hui la primera de les actuacions del cicle Marquesa Concerts, un concerte que correrà a càrrec del grup «Calmoso & The Black Fang», una banda de hip-hop i funky que ha renovat la música en valencià.

The BlackFang naix al cor de la Plana (Castelló). Està formada per set músics d'experiència en l'escena valenciana, vénen associats amb les veus i ritmes del versàtil i veterà MC Calmoso Ramírez.

Com a resultat d'aquesta unió, esta formació proposa una col·lecció de temes en valencià, «frescos, amables i madurs», segons indiquen desde l'Ajuntament de Gandia a través d'un comunicat. Es tracta, assenyalen, d'un projecte «ambiciós i d'un contundent directe, amb la força d'una potent secció de vents, amb molt de groove i ànima, i unes lletres fresques i elegants», indiquen.

Marquesa Concerts celebra enguany la seua 17 edició. Per l'escenari del jardí de la Casa de Cultura han passat artistes i grups del prestigi de Lluís Llach, Los Secretos, Luis Eduardo Aute, José Mercé o Loquillo, entre d'altres. Per a aquesta edició, a més, està prevista l'actuació de Obús, Kepa Junkera i Juan Perro, entre d'altres.

El concert del grup Calmoso & The Black Fang, tindrà lloc a les 22.30 hores i l'entrada és gratuïta.

Els concerts d'este cicle musical i cultural, que compta amb un públic fidel, se celebraran durant tots els caps del mes de juny, on els espectadors ja poden gaudir de les suaus nits que ofereix el final de la primavera i l'inici de l'estiu a la ciutat de Gandia.