El jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia acull hui dissabte la tercera de les actuacions del cicle Marquesa Concerts, que estarà a càrrec del virtuós acordionista basc Kepa Junkera. A este músic l'acmpanya el grup de percussió Sorginak.

Kepa Junkera ha revolucionat la música basca, convertint-la en actual i contemporània, la qual cosa li va permetre guanyar un Grammy, l'any 2004. Maletak és el seu nou projecte, una trobada entre tradicions ancestrals, músiques de creació inspirades en els ritmes del món i l'energia del públic. En aquesta experiència musical i visual, Kepa Junkera s'acompanya del grup Sorginak, format per joves dones que canten, ballen i toquen tot tipus de percussions.

El concert està previst per a les 22.30 hores. Les entrades poden adquirir-se en la Casa de Cultura i en www.instanticket.es, al preu de 10 euros i de 8 euros per a les persones amb Carnet Jove o de Pensionista.

Trobada d'acordionistes

El concert de Kepa Junkera a Gandia d'esta nit tindrà com a preàmbul la celebració d'una trobada d'acordionistes, un event que tindrà lloc durant tot el dia, i que està coordinat pel músic gandià Amadeu Vidal. Dins dels actes de la trobada, destaca el concert-vermut de migdia al jardí de la Casa de Cultura, així com un passacarrer pel Centre Històric, a les 6 de la vesprada, en el qual participaran tots els acordionistes de la trobada.

El músic basc, Kepa Junquera té una dilatada i consolidada carrera musical de molts anys.