L'Ajuntament de l'AAlqueria de la Comtessa ha organitzat la IV Fira Gastronòmica, que tindrá lloc del 6 al 9 d'octubre. L'ajuntament ha programat activitats diàries per gaudir.

La Fira arrancarà avui divendres amb una nit de tapes organitzada pels bars i botigues del municipi que s'acabarà amb discomòbil per a tots els veïns.

Les associacions locals prendran el relleu a la nit de dissabte, amb una vetllada de tapes amb música i DJ.

Diumenge es podrà gaudir d'una exposició de cotxes antics, i al migdia, hi haurà paelles. A la vesprada, els més xicotets podran gaudir amb jocs valencians tradicionals.

La Fira finalitzarà el dilluns 9 d'Octubre, dia de la Comunitat Valenciana, amb un concert oferit per la banda de música local Santa Cecília.

En paraules del mateix alcalde del municipi, Voro Femenia, «aquesta Fira Gastronòmica ajuda a promocionar la imatge de l'Alqueria de la Comtessa com a poble dinàmic i punt turístic. També permet donar suport als negocis locals i les associacions del municipi, que sempre es troben disposats a col·laborar amb tot allò que ajudi a la bona imatge de la localitat». Els actes estan oberts a totes les persones.