Potries ha previst per a este diumenge una jornada de cultura popular organitzada per diversos col·lectius. La Comissió de Festes s'encarrega d'una torrada d'embotit amb la qual començarà el dia, a les 9 hores, i del dinar, tots dos a la plaça del Cup.

L'Associació de Jubilats, Jubilades i Pensionistes ofereix una passejada per diversos indrets del poble, a les11.30 hores des de la plaça. Contaran curiositats i anècdotes que van passant de generació en generació.

A més, es presentaran dos llibres a la plaça. Un, a les 13.15 hores, és «Els nostres costums i tradicions. Una aproximació etnogràfica», de Josep Avària, veí de Potries, qui també parlarà de la recepta de l'arròs al forn. Un altre, a les 17.30 hores, és «Contalles de iaios i iaies», de Jordi Raül Verdú.

Este últim és un recull de trenta rondalles arreplegades en les comarques meridionals valencianes com ara l'Alcoià, el Comtat, la Marina i el Vinalopó Mitjà.

La programació es tancarà amb la presentació del documental «Les estisoradores», produït per l'Ajuntament de Benissa. És un reconeixement a les dones que han realitzat la tasca d'estisorar, una feina molt necessària en la recollida del raïm. La cita és a les 18.30 hores a la Casa de la Cultura, i està prevista la presència de la regidora de Cultura de Benissa, Belen Ivars.

En esta jornada, que porta per títol «Teixim Potries», s'han involucrat entitats com els ajuntaments de Potries i Benisssa, Edicions del Bullent i l'Associació de Veïns El Llambo d'Ontinyent.