El regidor de cultura Joan Muñoz i el tècnic programador del Teatre Serrano, Joan Fuster, presentaren ahir l'obra de teatre «Cyrano», una adaptació en català del clàssic «Cyrano de Bergerac», d'Edmond Rostand.

Està dirigida pel prestigiós director Pau Miró i protagonitzada per un gran de l'escena: Lluís Homar. Hi actuen també Silvia Pérez Cruz, Lluc Castells, Xabier Albertí, David Bofarull, Damien Bazin i Óscar Valsecchi.

La representació serà al Teatre Serrano el divendres que ve, a les 20.30 hores. El preu va des dels 15 euros (platea i butaques davanteres del primer pis) 12 euros (segon pis i laterals del primer) i preu reduït de 10 euros en venda anticipada en la Casa de Cultura i Instanticket.

L'obra forma part de la programació teatral continuada i de qualitat de l'àrea municipal de Cultura. «Una gran producció amb un planter extraordinari de grans actors i actrius, alguns molt coneguts per la seua aparició també en televisió», va destacar el regidor de Cultura, Joan Muñoz, durant la presentació.