11 de junio de 2017
11.06.2017
Promociones

Torna la col·lecció «Llegir en valencià» amb onze nous llibres

Levante-EMV i Fundació Bromera distribuiran una obra cada dissabte i diumenge per només 1 euro - La primera narració, «Rodolf el Rata», s´entrega el pròxim 18 de juny i és gratuïta - Un CD audiollibre complementarà la sèrie

15.06.2017 | 17:04
Torna la col·lecció «Llegir en valencià» amb onze nous llibres

El diari Levante-EMV torna a protagonitzar un any més una nova campanya per a fomentar la lectura i promocionar el valencià amb la col·lecció de llibres Llegir en valencià, les nostres contalles. La distribució de les obres s´enceta el diumenge que ve, 18 de juny, amb Rodolf el Rata, i continuarà amb uns altres deu llibres que es vendran els caps de setmana següents fins al 23 de juliol, quan Un tresor de paraules, pose fi a la campanya. Els llibres estaran disponibles per als lectors d´aquest diari per un preu simbòlic, només 1 euro cadascú amb el cupó del dia, excepte el primer, Rodolf el Rata, que serà completament gratuït amb el diari. Sense el cupó, els interessats podran fer-se amb el llibre per 4,50 euros.

A més a més, entre el 24 de juliol i el 7 d´agost, els lectors podran afegir a la col·lecció un CD audiollibre amb quatre dels relats llegits si completen la cartilla amb tots els cupons que aniran en els mateixos llibres de la promoció. La cartilla anirà inclosa a la fitxa que eixirà el pròxim dissabte 17 de juny encartada amb el periòdic. Sense la cartilla, els que vulguen el CD podran comprar-lo per 10 euros.

La mateixa promoció també estará disponible amb el diari Información, del mateix grup empresarial que Levante-EMV, des del dia 2 de juliol fins al 6 d´agost.

Llegir en valencià, les nostres contalles és una campanya que naix amb l´objectiu de fomentar la lectura, promocionar el valencià i aconseguir que les nostres contalles tradicionals perduren en el temps. En aquesta col·lecció d´onze llibres, que es podran aconseguir cada dissabte i diumenge amb els diaris Levante-EMV i Información per només 1 euro (4,5 euros sense el diari), hi ha sucoses històries elaborades a partir d´una contalla popular valenciana, una secció explicativa amb curiositats relacionades amb la història, un glossari de paraules i recomanacions de llibres d´autors valencians.

Dotze anys de campanya

Aquest any 2017 fa dotze anys que la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura impulsa la campanya Llegir en valencià amb la clara intenció d´estimular la lectura i donar a conéixer els costums i les tradicions del poble valencià. Per tal d´aconseguir-ho, s´ha editat una col·lecció de llibres de lectura fàcil, assequibles per a tots els públics i que tindran com a temàtica principal les contalles que ens contaven els nostres iaios i iaies. La col·lecció de llibres Llegir en valencià, les nostres contalles va dirigida tant a lectors que ja estan habituats a llegir com als que s´inicien en la lectura en valencià. Per això, els llibres contenen característiques tècniques específiques que facilitaran la comprensió lectora dels textos. El vocabulari és senzill, la mida de la lletra és gran i l´interlineat és generós.

Amb Llegir en valencià, les nostres contalles, els lectors es submergiran en les històries que, al voltant d´una contalla popular valenciana, han imaginat i escrit els seus autors i autores. Són textos de gran qualitat literària, escrits per a l´ocasió per autors destacats del panorama literari actual valencià com ara Carles Cano, Francesc Gisbert, Fina Girbés, Pepa Guardiola, Josep Franco, Vicent Borràs, Raquel Ricart, Isabel Ferrer Canet, Joanjo Garcia, Vicent Usó i Esperança Camps. Cada narració anirà dedicada a una contalla popular concreta: L´home del sac, El Gegant del Romaní, Marieta, ja estic ací, Les dones d´aigua, Els bandolers, Els albats, Els donyets, La Quarantamaula, El Geperut de Corbera, El misteri del palau i Peret i Marieta.

100 euros setmanals en premis

D´altra banda, la campanya també ofereix als lectors de Levante-EMV i Información la possibilitat de participar en un concurs amb 100 euros setmanals en premis. Els concursants hauran de respondre a preguntes sobre els llibres setmanalment ja siga per via web o per correu postal. Entre els participants, es sortejaran vals de compra per a usar-los al supermercat Consum més pròxim, a les botigues de Pollos Planes i als restaurants La Parrilla de Pollos Planes, i carrets d´anar a comprar de la marca Rolser.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

CINE


Vada y Thomas, en una escena de 'Mi chica'
Películas para la historia: Las mejores frases de ´Mi chica´

Películas para la historia: Las mejores frases de ´Mi chica´

Viaja a los 90 y revive los momentos más especiales de la historia de amor de Thomas y Vada

´En la vía láctea´: Imaginación sin fronteras

´En la vía láctea´: Imaginación sin fronteras

Kusturica sigue apostando por un cine creativo y personal donde el factor humano es lo importante

Álex de la Iglesia en el Festival surcoreano de Bucheon

Álex de la Iglesia en el Festival surcoreano de Bucheon

Descubre todos los detalles del humor negro del director y sus nuevos proyectos en el mundo del...

¿Cómo fueron los inicios de Javier Bardem?

¿Cómo fueron los inicios de Javier Bardem?

Perteneciente a uno de los clanes más importantes del cine español, hizo sus pinitos a los 6 años

El sorprendente cambio de ´look´ de Toni Acosta

El sorprendente cambio de ´look´ de Toni Acosta

La actriz canaria acaba de terminar de rodar 'Sin filtros' , la próxima película de Santiago Segura

´Cars 3´: Renovarse o morir

´Cars 3´: Renovarse o morir

Todo hace pensar que la nueva entrega no finaliza con la trilogía y que vendrán nuevas secuelas

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.

 
Enlaces recomendados: Premios Cine