El Comitè espanyol d´ACNUR (Agència de les Nacions Unides per als Refugiats), en col·laboració amb Caixa Popular, farà visible la realitat de més de 65 milions de persones que han fugit de les seues cases demà dimarts 20 de juny, en commemoració del Dia Mundial del Refugiat.

Durant el dia, totes les oficines de Caixa Popular repartiran entre els seus clients un xicotet obsequi: una polsera amb la que fer present la realitat de les persones refugiades y desplaçades que s´han vist forçades a fugir a causa dels conflictes bèl·lics i la persecució. D´aquesta forma, la cooperativa de crèdit s´afegirà a les accions del Comitè espanyol d´ACNUR per a sensibilitzar sobre la realitat de les persones que ho han perdut tot i busquen refer la seua vida, moltes vegades lluny de les seues famílies i els seus amics, als que deixaren per a poder salvar les seues vides.

Xarrades a clients i treballadors

A més del lliurament de la polsera, demà hi haurá personal del Comitè espanyol d´ACNUR que oferirà informació en algunes de les oficines de Caixa Popular. En voltant al 20 de juny es completarà aquesta acció amb xarrades dirigides a clients, treballadors i públic en general a les que es profunditzarà sobre les causes que originen el desplatzament forçat, com es tracta d´ajudar-los i les solucions a llarg termini que ACNUR contempla per a milions de persones que mai varen escollir ser refugiades.