Els alumnes de la IV edició de l´Escola d´Emprenedors Sostenibles han donat el 20 % dels beneficis obtinguts a la trobada que van organitzar el darrer 14 de maig a Torrent a associacions, fundacions i ONG per a fins socials. A aquell event hi van participar al voltant de 230 estudiants que, després de mesos de treball per a montar les 14 cooperatives escolars que van intervenir, van decidir els productes més sostenibles, els van elaborar i, finalment, els van vendre.

Dins de les beneficiàries es troben entitats com Mamás en Acción, Asociación Pablo Ugarte per a ajudar a la investigació del càncer, la Fundació Josep Carreras, FEVAFA (Federació Valenciana d´Associacions de Familiars de Persones amb Alzhèimer) , ASPAU (Associació Projecte Autisme) o Bicicletas sin Fronteras.

A més, alguns alumnes tingueren l´oportunitat de parlar directament amb les persones que hi ha darrere d´aquestes entitats i conèixer de ben a prop el treball que fan cada dia per a millorar la vida de les persones que pateixen més dificultats.

Aquesta particular escola de Natura i Cultura, recolzada per Caixa Popular, té com a objectiu desenvolupar les qualitats emprendedores dels joves estudiants, però també la consciència social dels que participen en aquest projecte educatiu.