10 de julio de 2017
10.07.2017

Un còctel solidari recaptarà fons per a sufragar l'educació de xiquetes a Guatemala

Les entrades de l'acte de les fundacions Mainel, Del Valle i Actec i l'estudi Calmo poden adquirir-se per internet

10.07.2017 | 04:15

Les fundacions Mainel, Del Valle i Actec i l´estudi de disseny Calmo, a més de nombroses empreses, han organitzat el còctel solidari «Tu diversión, su educación» que es celebrarà el próxim dijous, 13 de juliol.

La velada començarà a les 20 hores i inclourà diverses activitats, com actuacions i música en directe, màgia, animació infantil i una rifa solidària. A més, els assistents també podran adquirir articles creats expressament per a l´esdeveniment.

Les entrades es poden comprar per 15 euros a la web www.ticketea.com. El preu inclou un vi de benvinguda, un còctel-sopar i una consumició. Els diners recaptats es destinaran al programa «Becas para las Niñas en Guatemala», que desenvolupa sobre el terreny l´ONG guatemalenca Fundap, que lluita contra l´abandonament escolar. Un terç de les xiquetes del país sudamericà deixen l´escola després de sis cursos.
L´esdeveniment fou impulsat per Vicente Valiente, de l´agència Calmo, que el 2015, quan era estudiant de la Universitat Politècnica de València, treballà a Guatemala amb Fundap, gràcies a una de les beques que dóna la Fundació Mainel.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine