Caixa Popular, a través de la seua oficina virtual, i Creu Roja han llançat aquest estiu la campanya online «Clics Solidaris d´eCaixapopular». Aquesta iniciativa consisteix en què l´entitat financera donarà 1 euro a la causa que l´usuari determine, dins de quatre dels projectes que realitza Creu Roja.

Dins de les iniciatives es troba un programa de creació d´ocupació per a promoure la igualtat de gènere i la integració per a persones en risc d´exclusió; altre dirigit a Infància i Joventut, que busca la conciliació i escolarització de xiquets i famílies en situació de desavantatge social; un de Projecte Dona, amb la col·laboració d´Atenpro per a ajudar a dones víctimes de la violència de gènere i la precarietat; i, per últim, altre dirigit a alimentació, abric e higiene per a persones immigrants en assentaments que pateixen situacions de vulnerabilitat extrema.

És a dir, els clients de Caixa Popular podran escollir per al seu euro una destinació tant per a potenciar l´empoderament de la dona, l´escolarització de xiquets en situació de dificultat, la lluita davant la violència masclista o per a personas que es troben en una situació difícil.

«Clics Solidaris d´eCaixapopular» combina la participació online dels usuaris i el caràcter social i solidari que caracteritza a aquesta entitat financera valenciana. Valors aquestos que comparteix eCaixapopular, l´oficina virtual que permiteix al client realitzar les seues gestions mitjançant el seus dispositius informàtics o mòbils, sense necessitat de desplaçar-se fins una oficina física, de forma segura, còmoda i ràpida.