Les tres escoles infantils que Casa Caridad té a la ciutat de València inicien el curs escolar amb 151 xiquets d'entre 1 a 3 anys en risc d'exclusió social en les seues aules. El programa formatiu que oferix l'entitat benèfica és igual que el de qualsevol altre centre de titularitat pública o privada, però no suposa cap tipus de desembossament, la qual cosa permet a les famílies sense ingressos assegurar l'educació dels seus fills.

Estos tres centres educatius es troben en el Passeig de la Petxina, Torrent i Benicalap. Este últim arranca amb una nova aula d'infantil amb què suma 75 places que busquen satisfer la creixent necessitat d'este servici entre les famílies amb escassos recursos. Per a estes, els tres centres educatius són gratuïts: no han de costejar ni gastos d'escolarització, ni de menjador, ni uniforme, ni materials. Així es facilita l'educació dels menors amb major índex de vulnerabilitat social i es possibilita, al mateix temps, que els pares busquen ocupació de forma activa o puguen conciliar millor la vida laboral i familiar.

Les aules de Casa Caridad no sols oferixen la possibilitat d'educar als xiquets en igualtat de condicions respecte a qualsevol altre centre públic. L'entitat benèfica mira, en paral·lel, per la inserció social de les famílies amb una atenció personalitzada per a cada nucli familiar gràcies al programa Escuela-Familia. Este programa unix ajuda administrativa i psicològica, busca de vivenda i d'ocupació i formació de les famílies en habilitats socials i de criança, a més d'altres prestacions individualitzades.