La fundació Nova Feina ha reconegut a les IV Jornades Empresa+Social, celebrades a Quart de Poblet, el treball de més d´una vintena d´empreses col·laboradores en els programes de formació i ocupació que fa la seua organització.

En concret, l´any passat van ser 167 les personas que trobaren treball mitjançant els programes d´ocupació i formació gestionats per la Fundació Nova Feina als seus centres d´Alacant i Quart de Poblet. L´acte d´aquestes jornades va voler reconèixer a una mostra de les més de 150 companyies que utilitzen anualment els serveis d´intermediació laboral d´aquesta agència de colocació no lucrativa.

Empreses dels sectors de la distribució, automoció, construcció o serveis personals i assistencials, com són els casos de Bricodepot, Bricomart, Caixa Popular, Celestica, C&A, Clece, Grupo Iman, Kiabi, Gestamp o Plásticos Albors, entre altres, van ser guardonades i distingides per les seues polítiques empresarials socialment responsables.

La presidenta de Nova Feina, Lola Sebastián, va agrair la col·laboració d´aquestes companyies, que donen possibilitats d´accedir al mercat laboral a aquelles persones que tenen més dificultats i es troben en una situació social vulnerable.

«La nostra raó de ser és fer companyia a les persones amb més dificultats en la seua incorporació laboral. Aquest és un camí que no podem ni hem de fer a soles, ni les persones desocupades ni les entitats socials. És un treball d´equip, un treball en xarxa junt amb altres organitzacions, voluntariat, institucions públiques, privades, agents socials i empreses», va concloure Lola Sebastián.