Payasospital va oferir un gran concert solidari en el Palau dels Arts, al costat de Sole Giménez, Los Zigarros i 190 músics i artistes convidats, amb la finalitat de recaptar fons per als seus programes de visita als menors ingressats en vuit hospitals públics de la Comunitat Valenciana.

Es van congregar més de 1.200 persones que van gaudir el repertori de cançons de Payasospital interpretats pels seus artistes al costat de la murciana Sole Giménez, Los Zigarros, la Banda Juvenil de la Unió Musical de Godelleta, la Banda de la Societat Musical Unió de Tres Forques, la coral Allegro Once València, els Sedajazz Kids Band, els xicotets músics d'Art Espai de Música i de Matissos Aula Suzuki, els ballarins del Camerino de Frank Alonso i les divertides titelles de Producciones Galitoon.

Amb este espectacle Payasospital inicia el 2018 rebent una vegada més el suport de la societat valenciana perquè els seus artistes continuen portant alegria amb les seues actuacions, personalitzades i coordinades amb el personal sanitari, en els principals hospitals públics de València, Castelló i Alacant.

En el concert, l'artista murciana va poder complir un somni com «poder col·laborar amb els Sedajazz Kids Bands, ja que és la primera vegada», va comentar Giménez. A més a més, la cantant va poder cantar una cançó que havia compost «feia molts anys».