Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Forinvest, l'oportunitat

aquesta setmana celebrem en Fira València una nova edició de Forinvest, un certamen del qual els valencians hem de sentir-nos orgullosos per molts motius. Primer, perquè és un dels esdeveniments més importants que es fa en la nostra autonomia, almenys quant a la rellevància dels seus participants. Segon, perquè, a diferència d'altres fòrums similars, Forinvest ha aconseguit consolidar-se i enfortir-se durant la pitjor crisi conjuntural -en el nostre cas també estructural- que hem viscut en molt de temps. Però, a més, perquè Forinvest suposa un punt d'unió excepcional entre el món de l'empresa i el de les finances en un moment clau com l'actual, en què el sector financer s'enfronta a una profunda transformació -una transformació que transcendix el mateix sector i que les empreses han de conèixer i integrar en les seues pròpies estructures-.

Amb Forinvest ens hem convertit en punt de mira del sector econòmic i financer espanyol. No és que ens haja situat en el mapa, és que ens ha convertit en el nucli del mapa. Per donar una dada, només durant la primera jornada, Forinvest porta a València des de presidents i CEO dels grans bancs i d'institucions com el ICO o la CNMV a empresaris referents i a acadèmics de renom internacional. Escoltar a València veus tan autoritzades és un luxe, una oportunitat única de treball en xarxa ( networking), d'aprendre, de créixer personalment i, en definitiva, com diu el mateix lema de Forinvest, d'invertir en un mateix.

Aquest certamen és també una referència de col·laboració entre allò públic i allò privat. Una aposta conjunta d'entitats financeres, associacions empresarials, grans marques, col·lectius professionals, Fira València i la Generalitat Valenciana. Un treball en equip que ha permès a Forinvest la seua curta però reeixida trajectòria.

Com a president de Forinvest i conseller d'Hisenda i Model Econòmic, m'enorgulleix dir que la cada vegada major fortalesa d'aquest certamen està en línia amb els esforços que des del Govern valencià estem realitzant perquè la Comunitat Valenciana tinga el pes i el protagonisme que mereix en el conjunt de l'Estat. Els dies 7 i 8 de març Madrid mira cap a València, no li'n queda una altra. I açò suposa un nou pas, xicotet però ferm, en el dur camí cap a aqueix tracte just, equilibrat i solidari que estem perseguint.

Animar

Des d'ací, i en nom de tot el comitè organitzador de Forinvest, m'agradaria animar tots els professionals a aprofitar aquesta gran oportunitat que ens oferix a València el major fòrum de networking financer i empresarial del nostre país. Complim onze edicions amb la previsió de superar els 6.700 visitants que aconseguírem l'any passat. Hem reunit quasi 200 ponents i ens hem marcat com a repte reforçar el vessant empresarial i ser el centre del debat entorn de la nova realitat que ens planteja, precisament, la que s'ha convertit en la gran preocupació empresarial: la digitalització. Faig pròpies les paraules del director de Forinvest, Alejandro Roda, per a destacar que Forinvest és de tots. De tota la societat valenciana. Per tant, els esperem a Fira València.

Compartir el artículo

stats