Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els secrets de la pintura

L'empresa valenciana Isaval, de la família Vallejo, obri la companyia a professionals externs i aposta per la internacionalització

Santiago Vallejo i Francisco Vallejo, president i conseller delegat de Isaval. LEVANTE-EMV

Les pintures utilitzades pel tatuador procedien de Isaval, que, malgrat estar especialitzada en pintures i revestiments, compta amb línies innovadores de productes, com els sprays utilitzats per Fortaña.El grafit del tatuador va resultar del grat de Santiago Vallejo Esquerre, president de Isaval, i del seu cosí, Francisco Vallejo Jiménez, conseller delegat, que van posar davant l'obra. Els dos màxims executius pertanyen a la segona generació de l'empresa, fundada en 1968 per Isaac, Pascual i Víctor Vallejo Martínez.

Isaval, amb seu central a Riba-roja de Túria del Turia, compta amb unes intalaciones de producció de més de 21.000 metres quadrats. Amb 280 treballadors, disposa de més de 400 punts de venda a Espanya i d'una presència activa en 15 països. L'empresa està bolcada en els seus sistemes de pigmentació propis, tant per a punt de venda com per a la indústria, i en sistemes integrals de rehabilitació de façanes i rehabilitació energètica. El porfolio de Isaval compta amb més d'1.500 referències dins de la decoració i rehabilitació arquitectònica i industrial, totes elles de desenvolupament i fabricació pròpia.

En el seu discurs de celebració del 50 aniversari, el president es va referir al futur de l'empresa. Va reconèixer que s'està donant pas a un model de companyia amb professionals que no es cognomenen Vallejo, al capdavant de la companyia i dels seus departaments. L'empresa, que ha sortejat moments complicats generant ocupació, vol enfortir la seua expansió internacional.

Isaval, que va ser l'encarregada de traçar la línia del recorregut del Mundial València 2018 de Mitja Marató, facturá més de 30 milions d'euros. L'empresa planeja obrir a Algèria la seua primera planta de fabricació fora d'Espanya. La planta absorbiria un desemborsament d'uns 4 M?, s'engegaria en 2019 al costat d'un soci local, que seria propietari del 51% d'aquesta nova joint-venture, mentre que la companyia espanyola controlaria el 49% restant, segons Alimarket.

Compartir el artículo

stats