Som una comunitat de veïns del carrer Bon Ordre, un carrer pròxim a la nomenada zona de Joan Llorens, que té la desgràcia de patir les conseqüències de l'activitat descontrolada del pub que tenim en el baix de les nostres cases. Hem realitzat moltes queixes i denúncies per escrit sobre el soroll i les vibracions que invadeixen les nostres cases, sobre la brutícia que s'acumula al carrer cada nit i sobre els desperfectes en cotxes i mobiliari; cada cap de setmana, les crides d'auxili a la policia local per les molèsties o l'activitat a deshores del pub són l'únic recurs front a les moltes nits sense poder dormir.Fins i tot la Policia Local amb les seues denúncies per infracció d'horaris o manipulació dels limitadors de so confirma la gravetat de les nostres queixes i patiments.Davant la falta de resposta per part de l'Ajuntament ens hem posat en contacte amb la Regidora de Seguretat Sandra Gómez i també amb el Regidor d'Activitats Carlos Galiana reclamant respostes a les nostres denúncies i a les de la mateixa Policia Local.

Per a sorpresa nostra, ens hem trobat amb un mur de lamentacions burocràtiques i unes ingènues propostes de «taules de mediació» que banalitzen el greu problema de salut pública que és la contaminació acústica de l'oci.És trist haver de denunciar públicament que, a estes altures, ja no sabem qui és més responsable dels nostres mals, si l'activitat d'un pub fóra de control o la inactivitat d'un ajuntament paralitzat.Però paralitzat només per a cuidar de les persones, perquè des de fa uns dies contemplem estupefactes l'aparició d'unes marques del sòl on pressuposem que es posarà un pub-terrassa autoritzat per Vostè, Sr. Alcalde.Volem dir-li ben alt i clar, que ni el nostre és un suposat «conflicte entre particulars», ni l'Ajuntament és un Poncio Pilatos que puga desentendre's d'aplicar les Ordenances sobre el soroll. No ens podem creure que l'Ajuntament de València no puga donar empara a unes famílies que tenen el seu dret constitucional a la intimitat i a la inviolabilitat del propi domicili suspès els caps de setmana, no ens podem creure que no puga protegir el nostre dret al descans i a la salut front a una activitat comercial demostradament abusiva i contaminant. No ens ho podem creure perquè és inadmissible.

Exigim el compliment de les ordenances sobre contaminació acústica i protecció a la salut pública. O és que també, amb vostès, hauran de ser els jutges qui recorden a l'Ajuntament que ha de prevaldre el dret a la salut dels seus veïns? Exigim saber, i per escrit, perquè no s'atenen nostres denúncies i se suspèn cautelarment el funcionament d'un local demostradament gamberro.I si esta pública denúncia dels nostres patiments tampoc serveix per a posar remei, ens haurem de preguntar en què ha canviat l'Ajuntament.