20 de julio de 2018
20.07.2018
Freqüències d'estiu

Arriba el major festival gratuït de l'estiu

El Rockejat se celebra al Parc Central de Torrent

20.07.2018 | 12:44
Arriba el major festival gratuït de l´estiu

Arriba un any més el Rockejat al Parc Central de Torrent. El festival gratuït més gran de l´estiu al País Valencià. Aquesta ja serà la 12a edició de les quals totes, excepte la de 2016, han estat gratuïtes, amb cartells de gran nivell. El Rockejat es caracteritza, a banda de la seua gratuïtat, perquè és capaç d´aglutinar en dos dies el millor del panorama rock estatal. Tot i això sempre queda espai reservat per a grups valencians.

Hui mateix divendres 20 comencen els concerts. Els plats forts de hui són els asturians Desakato, el grup punk rock es troba de ple immers a la gira Antártida 2018. Just abans que ells els incombustibles borrianencs El Último ke Zierre, els quals continuen donant guerra 30 anys després. També oferiran el seu espectacle conjunt Sons of Aguirre i Scila. La parella de rapers i el grup metal alacantí s´han aliat enguany per fer el CD Azul/Rojo i la gira conjunta de rap amb banda.

Completen el divendres Mirenal Waters i Shirocco. I ja pots anar descansant i agafant energia perquè el dissabte 21 ve potent. El mestre del punk Evaristo Páramos arriba a Torrent amb la seua banda Gatillazo, tot un clàssic.

Boikot, 30 anys d´història

I per continuar amb clàssics el seguiran Boikot, un altra banda també amb més de 30 anys d´història. El punt en valencià el posaran els Smoking Souls amb el seu enèrgic directe i un renovat i interessant espectacle lluminós. Dissabte serà també torn del metal de Sevent Hell i Quelonio. Animeu-se i no feu tard perquè l´aforament és limitat.  

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook