09 de mayo de 2018
09.05.2018
«Green market» a valència montessori school I certàmen de Monòlegs al san juan bosco de València teatre infantil: cicle «titellaires de la mediterrània» «Green market» a valència montessori school I certàmen de Monòlegs al san juan bosco de València teatre infantil: cicle «titellaires de la mediterrània»

Agenda de l'educació

08.05.2018 | 21:01

Dissabte, 18 h.

Av. Pio Baroja 3, València

València Montessori School organitza la seua 6a edició del «Green Market», una iniciativa social duta a terme pels xiquets i les xiquetes de l'escola. Enguany, es dedica a la conscienciació per a salvar l'oceà i, entre altres entitats, participen Som Energia i SEO Birdlife.

Diumenge, 13 h.

Av. de La Plata 10, València

Els monologuistes Rafa Alarcón, Jesús Manzano i Oscar Tramoyeres actuaran en el I Certàmen de Monòlegs del Col·legi San Juan Bosco de València, organitzat per l'Ampa i Comedy Plan. Junt amb ells, que apareixen a El Club de la Comedia o Paramount Comedy, actuaran alumnes d'Arts Escéniques de 4t d'ESO. Les entrades es poden adquirir en comunicacion@comedyplan.com, a l'escola demà o en la Sala 80. El preu és de 8 euros i la recaptació íntegra es donarà a la Parròquia María Auxiliadora.

Diumenge, 19h.

C/ Marquesa Paterna del

Campo 22, València

El Marionetari presenta el cicle infantil «Titellaires de la Mediterrània», on Binixiflat de Mallorca presentaran «El peix d'or». És un espectacle de titelles, en valencià per a tots els públics a partir de 3 anys.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Juegos online - Crucigrama