Bombas Gens Centre d´Art porta a terme a les seues instal·lacions una sèrie d´accions al voltant dels llibres i la lectura que se celebren durant l´any. Entre elles, hi ha un grup de lectura que s´ha convertit en un punt de trobada per als lletraferits a partir del qual es tracten lectures relacionades d´alguna manera amb les exposicions del centre. El pròxim 7 de juliol clouran el curs del grup de lectura a les 19 h amb una visita lectora a les exposicions a càrrec del dinamitzador del grup Paco Inclán, editor de la revista d´art i pensament Bostezo i autor de les cròniques de viatge Tantas mentiras i Incertidumbre.

L´activitat, que estarà oberta al públic, es desenvoluparà en tres parts. Una primera lectura individual durant la qual Bombas Gens es convertirà en una sala de lectura expandida que estarà ocupada per lectors. Una segona part en la qual els assistents compartiran impressions sobre les lectures. I uns minuts al final de la visita per a llegir en veu alta alguns fragments del llibre que s´haja escollit.

Col·laboració de la biblioteca

El grup de lectura de Bombas Gens Centre d´Art compta amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Joanot Martorell de València i es reuneix amb una periodicitat mensual, les persones que hi han participat durant l´any contribueixen a ampliar la perspectiva de les exposicions. En el cas de la visita lectora del 7 de juliol hi podrà assistir tota persona interessada en l´activitat prèvia inscripció a través del web de l´espai artístic: www.bombasgens.com.