17 de octubre de 2018
17.10.2018

Contescoltes en clau femenina

L´onzena edició de la mostra se celebrarà divendres al monestir de Santa Maria de la Valldigna de Simat i comptarà amb deu narradores

17.10.2018 | 04:15
Contescoltes en clau femenina

«Amb veu de dona» és el títol que els organitzadors han triat per a l´onzena edició de la mostra Contescoltes, que tindrà lloc divendres al monestir de Santa Maria de la Valldigna de Simat i que enguany pretén donar cabuda a propostes de narradores sobre o des de la perspectiva de gènere.

Carmen Sara Floriano inaugurarà la jornada a les 10 h amb la sessió «Mujeres que cuentan», on donarà veu a les històries de diverses dones que busquen superar els prejudicis. A continuació, Núria Urioz oferirà una selecció de contes on, segons ella mateixa, tracta «la subtil violència de gènere» que pateixen les dones en la societat «amb simpatia i bon humor».

Després de la pausa per al café, serà el torn d´Alejandra Venturini, que farà una sessió per a públic familiar titulada «La princesa Sukimuki», de Carmen Hidalgo, amb la narració per a adults «El comienzo de las 1001 noches», i de Tania Muñoz i Paula Carbonell, que contaran «Històries de dones i altres criatures extraordinàries».

Exposició «Veus de dona»
Per a finalitzar les sessions matinals, hi haurà una taula redona on participaran Floriano, Carbonell i Muñoz junt amb Roser Pérez, bibliotecària de l´Institut Municipal d´Arxius i Biblioteques de Gandia; Maite Fernández, gerent de la Llibreria Gavina de Gandia, i Elisa Sanchis, que ha sigut bibliotecària de l´Institut Valencià de la Dona durant 17 anys.

Els assistents del Contescoltes també podran visitar l´exposició «Veus de dona», exposada al monestir i elaborada pel Cercle Artístic Requenense i la Biblioteca Municipal de Requena.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Juegos online - Crucigrama