El Col·legi Sant Cristóbal de Castelló ha donat 19 caixes plenes d'uniformes escolars descatalogats però en perfecte estat a l'ONG Youcanyolé. L'entitat solidària castellonenca els distribuirà a Ghana, en l'orfenat «In My Father's House» (IMFH), del que formen part més de 3.000 xiquets i xiquetes en situació de pobresa.

En concret, s'han lliurat a Youcanyolé 736 peces de roba: 243 pols de màniga llarga, 168 pols de màniga curta, 110 suèters, 91 faldilles, 120 jaquetes de punt i 4 pantalons de llana.

La col·laboració del Col·legi Sant Cristóbal amb esta ONG és estretíssima. A més de l'enviament d'uniformes, habitualment s'arrepleguen ulleres usades, que posteriorment són netejades i revisades òpticament. Tots els anys, el centre també cedix a Creu Roja i Youcanyolé un espai en la seua jornada de portes obertes, perquè puguen difondre la seua labor solidària entre els pacrticipants. Youcanyolé també ha rebut donacions econòmiques a través del mercat ambulant nadalenc de joguets, entre altres iniciatives solidàries que emprén l'escola.

L'ONG treballa principalment a Kenya, Ghana i Tanzània, on oferix assistència sanitària i lliure les donacions a xiquets i xiquetes de quatre a 16 anys.