La Conselleria d´Educació celebra hui l´última de les jornades del tercer Fòrum d´Oportunitats, que servix per bastir ponts i generar sinèrgies entre l´alumnat i el teixit empresarial valencià. Es tracta d´un punt de trobada entre el professorat, l´alumnat deFormació Professional (FP) i les empreses perquè puguen compartir les seues experiències i participar activament en la millora integral del sistema de Formació Professional.

Estes jornades, cofinançades pel Fons Social Europeu i organitzades per la Direcció General d´FP, s´han celebrat ahir i hui a València, després d´haver passat ja per Castelló (900 estudiants) i Alacant (850).

Esta edició ha tingut l´aforament complet amb un total de 1.800 inscripcions, un 60 % més que l´any anterior. En total, han participat 1.608 estudiants de les comarques de València, a més de 128 docents.

En estos dos dies s´han fet xarrades amb empreses, centres educatius i emprenedors, sessions de «workshop» sobre diversos temes (construcció de marca personal, currículums adaptats a les xarxes socials o eines per a parlar en públic). També s´han simulacions entrevistes de treball i, com a novetat, s´ha habilitat una aula TIC on l´alumnat ha fet el seu CV i ha pogut crear el seu perfil en xarxes de cerca d´ocupació. Algunes empreses també han fet entrevistes de treball reals.