Quatre programes de recerca de la Fundació Oceanogràfic estudien, per primera vegada, la fisiologia respiratòria i cardiovascular, acústica, immunologia i el benestar animal del bebè beluga.

El cor de Kylu. L'objectiu d'este treball és determinar els paràmetres cardíacs i el desenvolupament del cor de l'espècie per entendre les limitacions de la vida en ambients freds i com els canvis en el medi ambient podran afectar a la seua capacitat de supervivència.

Comunicació de Kylu. El desenvolupament vocal de Kylu ens ajudarà a entendre la comunicació entre individus en el seu medi natural, així com els efectes negatius que pot tenir l'activitat de l'ésser humà en la seva comunicació, com el soroll de les embarcacions o les prospeccions petrolieres.

El sistema immune de Kylu. Kylu és un dels individus de la població en els quals s'estudia la funcionalitat immunitària basal o fisiològica en belugues.

Com respira Kylu. És la primera vegada que s'ha realitzat un estudi utilitzant espirometrias en un bebè de beluga, permetent-nos la possibilitat de recollir dades sobre la seva capacitat pulmonar, el seu intercanvi gasós i el seu metabolisme.