La Conselleria d'Educació manté oberta, fins al 31 de gener, la convocatòria de les subvencions per al desenvolupament dels plans d'especialització esportiva, al Complex Educatiu de Cheste, per a l'any 2019. La quantia destinada per a estes subvencions ascendix a 475.000 euros, un 19 % més que la convocatòria del 2018.

Estes ajudes s'apliquen a les federacions esportives que treballen dins de l'àmbit competencial de la Generalitat i alguns dels requisits són: desenvolupar un pla d'especialització esportiva al complex de Cheste; i matricular i mantindre durant tot l'any un grup d'alumnes esportistes en Secundària o Batxillerat (de 10 a 36 alumnes en els esports individuals i de 12 a 40 en els esports d'equip).

Estos plans estan dirigits a afavorir la formació integral de l'alumnat i contribuïxen a compaginar adequadament el desenvolupament de la seua activitat acadèmica amb les exigències que implica la preparació per a l'esport d'alt nivell.

Les sol·licituds es presenten telemàticament, a l'apartat de beques de la Generalitat (https://sede.gva.es), o en (http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=194).