La Fundació Sambori convoca una nova edició del seu concurs escolar amb l'objectiu de promoure i difondre la literatura en valencià a les aules. Aquest certamen està adreçat a l'alumnat d'Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius, Formació de Persones Adultes i Escoles Oficials d'Idiomes i també al de Necessitats Educatives Especials.

El certamen es desenvolupa en 3 fases: en la primera, els docents han de triar els textos que representaran al centre; en la segona, els treballs s'assignen a les coordinadores territorials d'Escola Valenciana i s'agrupen per cicles, i en la tercera, el jurat selecciona els treballs guanyadors.

Entre tots els projectes seleccionats, s'atorguen tres premis per categoria, que consisteixen en una menció honorífica i material escolar. El guanyador o guanyadora del primer premi de cada cicle podrà gaudir, a més, d'un viatge lúdic i cultural de dos dies amb dos acompanyants. Les modalitats col·lectives d'Infantil, Primer Cicle de Primària i Necessitats Educatives Especials són premiades amb material escolar i, en el cas de la Formació de Persones Adultes i EOI, el premi s'abona en metàl·lic: 300 euros per al primer premi, 200 per al segon i 100 al tercer.

Paral·lelament, la Fundació Sambori atorgarà dos premis especials, el Vicent Marçà a la participació comarcal i el Premi Empar Granell al millor projecte pedagògic dels treballs d'infantil a l'aula.

El termini de presentació acaba el 8 de febrer. Tota la informació sobre l'extensió i les característiques dels treballs, així com el full de participació, es pot trobar en la pàgina web www.sambori.net.