23 de enero de 2019
23.01.2019

Una «app» per a socialitzar-se guanya el concurs de la UPV

«Find playground» creada per marc bort, estudiant d'fp de xúquer centre educatiu, aconseguix el primer premi de la VII edició del certamen de programació

23.01.2019 | 04:15
Una «app» per a socialitzar-se guanya el concurs de la UPV

L'aplicació Find Playground, desenvolupada per Marc Bort, un alumne del cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de Xúquer Centre Educatiu, ha guanyat el primer premi de la VIII edició del concurs de programació per a dispositius mòbils organitzat per la Universitat Politècnica de València.

El certamen, en el qual han participat 233 estudiants de 13 centres diferents, ha valorat un total de 110 apps. De totes elles, l'aplicació que ha aconseguit el primer premi del jurat i el primer premi popular –la més votada pel públic- ha estat la desenvolupada per Marc Bort. L'app de l'estudiant de Xúquer Centre Educatiu està dissenyada per a socialitzar, conèixer i quedar amb persones d'una forma ràpida i senzilla i s'ha desenvolupat en castellà i anglés.

Find Playground disposa de sales de xat de diferents temàtiques -esports, videojocs, música...- perquè els usuaris puguen seleccionar el grup que desitgen per gustos o afinitats. L'aplicació disposa d'un xat general que no té cap mena d'administració, però a més disposa de xats privats en els quals l'usuari creador del xat és el seu administrador i, per tant, pot gestionar totes les opcions de l'aplicació. A més, oferix una bústia per a guardar tots els correus dels contactes de l'app en una agenda que està emmagatzemada en el núvol i també pot registrar i validar els comptes d'usuaris creades. Find Playground també compta amb una opció de mapa per a enviar la ubicació als usuaris que estiguen conectats.
Xúquer Centre Educatiu ha comptat amb una nodrida participació en el certamen, amb alumnat de 3r i 4t d'ESO i estudiants del cicle formatiu de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Juegos online - Crucigrama