17 de abril de 2019
17.04.2019

Escola de circ al Centre del Carme

El Circ Gran Fele instal·la la seua carpa al claustre gòtic del centre de cultura contemporània, on mestres artistes oferiran classes entre el 12 i el 28 d'abril - Al #ccccirc es podran aprendre valors i tècniques circenses i hi haurà demostracions per al públic

17.04.2019 | 04:15
Escola de circ al Centre del Carme

El Centre del Carme oferix al llarg del mes d'abril i de manera gratuïta l'escola de circ #CCCCirc, que tindrà lloc al centre de cultura contemporània. Així ho van presentar divendres passat, el director del Centre del Carme, José Luis Pérez Pont, acompanyat per Rafael Pla, director de Gran Fele. Esta companyia valenciana de circ contemporani, ha instal·lat la seua carpa al claustre gòtic del Centre del Carme on, del 12 al 28 d'abril, acostarà al gran públic les arts circenses més populars, i combinarà l'activitat de l'escola amb demostracions i espectacles per a tota la família.

Durant el mes d'abril, i coincidint amb les festes de Pasqua, el circ envairà el centre cultural i buscarà despertar l'interés del públic visitant amb accions que aniran més enllà de la mateixa escola: una paròdia de pallassos, equilibris, acrobàcies hand to hand€ amb l'objectiu de sorprendre els espectadors que s'acosten al Centre del Carme i als seus voltants.

L'escola de circ #CCCCirc està impartida pels artistes del Gran Fele, grans mestres formats a l'Escola Nacional de Circ de Cuba, i va dirigida a totes les persones a partir de quatre anys.

La metodologia del curs, basada en la polivalència, permetrà als qui s'acosten a la carpa desenvolupar-se en diverses tècniques circenses, alhora que aprendran tots els valors que es desprenen de la convivència dins del circ.
Acrobàcies, equilibris i aeris, presentats amb un poc de màgia, amb números d'escapisme i altres sorpreses, seran algunes de les propostes que es desenvoluparan al llarg dels dies en què la carpa estarà instal·lada al Centre del Carme Cultura Contemporània.

Mestres formats

El director del Centre del Carme, José Luis Pérez Pont, ha recordat que el circ no té edat». «L'escola de circ #CCCCirc oferix propostes amb l'objectiu d'acostar al gran públic les arts circenses més populars i fomentar entre els xiquets i xiquetes el treball en equip, l'afany de superació i l'interés per aprendre i eliminar vergonyes», explica.

Així, al llarg d'este mes la carpa del Gran Fele transforma i ompli de vida l'arquitectura gòtica de l'entrada del centre alhora que les arts circenses conviuen amb altres propostes com la instal·lació «Valentia, una micronació imaginada» realitzada per Äther Studio, artistes residents al Centre del Carme. Els creadors han instal·lat una cabina de votació que convida a reflexionar sobre quin seria el nostre ideal de nació, en període electoral.

Per al desenvolupament del #CCCCirc el Centre del Carme s'alia de nou amb el Gran Fele, una companyia sòlida amb identitat pròpia, que sempre oferix propostes diferents i poc convencionals. El Circ Gran Fele reprén la línia dels circs del principi del segle XX en els quals la il·lusió, la fantasia i la imaginació són eines bàsiques per a aconseguir crear històries màgiques per a públics de totes les edats.
Per a participar en el #CCCCirc no és necessari reserva prèvia, l'activitat és gratuïta i està dirigida a tots els públics. Més informació i horaris en www.consorcimuseus.gva.es.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Juegos online - Crucigrama