08 de mayo de 2019
08.05.2019

València Negra reconeix la trajectòria de Lorenzo Silva

El festival literari inclou trobades amb autores i autors valencians i internacionals, signatures, clubs de lectura, tallers infantils, teatre, cine, música i molt més

08.05.2019 | 04:15
València Negra reconeix la trajectòria de Lorenzo Silva

El festival València Negra arriba a la setena edició amb un complet programa d'activitats on la novel·la negra és la protagonista. Trobades amb autores i autors valencians i internacionals, signatura de llibres, tallers per a infants, representacions teatrals, projeccions de pel·lícules i curtmetratges, concerts i moltes activitats més en les quals els assistents podran participar del 10 al 19 de maig.

Enguany, en els encontres, hi haurà Mercè Climent, Jordi Colonques, Jovi Sesser, Anna Moner, Joanjo Garcia, Juli Alandes, Esperança Camps, Joaquín Camps i Jerónimo Garcia Tomás. També visitaran la mostra les britàniques Fiona Barton i Sharon Bolton, el malagueny Javier Castillo, la càntabra Berna G. Harbour, l'argentí Carlos Salem i la italiana Antonella Lattanzi, entre altres.

Premis a les millors obres
El dissabte 18 de maig a les 21 h la Fundació Bancaixa acollirà el lliurament dels Premis València Negra 2019, on s'atorgaran tres distincions: «Millor Novel·la», per a les escrites en la nostra llengua; «Mejor Novela», en castellà, i «Best Novel», per a autors i autores internacionals. En la primera competiran pel guardó els valencians Anna Moner, amb la novel·la La mirada de vidre, Joanjo Garcia, amb Heidi, Lenin i altres amics, i Juli Alandes, amb Caça major. Els guanyadors i guanyadores seran elegits mitjançant el vot dels usuaris del web www.valencianegra.com i s'anunciaran en la gala.

Durant la celebració del festival també es lliurarà el Premi Francisco González Ledesma, que enguany reconeix la carrera literària de Lorenzo Silva, autor de més de seixanta obres i guanyador del Premi Planeta en 2012 amb la novel·la La marca del meridiano.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Juegos online - Crucigrama