L'Ajuntament d'Ondara organitza dissabte la quarta edició de la Fira de la Paraula i la Bona Taula amb propostes culturals, musicals, literàries, lúdiques, gastronòmiques i enològiques per a tots els públics.

L'esdeveniment inclou activitats com la Fira del Llibre, la II Fira dels Vins de la Marina Alta, el Mercat del Prado i gastronomia a càrrec de la Comissió Soledat 2019. Enguany, com a novetat, la fira canvia d'ubicació: del Barri del Crist es trasllada als carrers del Prado, l'avinguda General Bosch i la plaça de bous.

De matí, a les 11.30 h, s'hi farà una visita guiada pel patrimoni local dirigida per l'arqueòleg Jordan Labios i, a les 12.30 h, hi ha previst que es faça la cercavila i el concert del conjunt instrumental de l'Associació Musical CODA i la Unió Musical d'Ondara sota la direcció de Sebastià Roig Sirerol. A més, de 12.30 a 13.30 h els més menuts podran gaudir de jocs infantils.

A la vesprada, a les 16.30 h, tindrà lloc un taller per a públic infantil i familiar sobre l'elaboració de mones de Pasqua i, a les 17.30 h, el teatre recorrerà els carrers d'Ondara amb l'espectacle infantil «Puff el dragón mágico». De vesprada també hi haurà jocs infantils en horari de 18.30 a 19.30 h.

Tancaran la fira els concerts de Jonatan Penalba (19.30 h) i Maria del Mar Bonet (20.30 h) a la plaça de bous. Les entrades, al preu de 10 euros en grada i 12 euros en pati, es poden adquirir a la Casa de Cultura d'Ondara i en el web www.notikumi.com.

La proposta havia d'haver-se celebrat el passat dissabte 6 d'abril, però es va suspendre a causa de les previsions meteorològiques.