12 de junio de 2019
12.06.2019

El Museu de Belles Arts de València organitza tallers familiars en juny

«Figures animades del Bosch» descobrirà els éssers imaginaris de l'artista als xiquets de 4 a 12 anys

12.06.2019 | 04:15
El Museu de Belles Arts de València organitza tallers familiars en juny

El Museu de Belles Arts de València ha organitzat tallers familiars el protagonista dels quals és Hieronymus van Aken Bosch «El Bosch» i el «Tríptic de la passió» que té exposat el museu en la seua col·lecció permanent. Els tallers es faran els dies 9, 16 i 23 de juny d'11.30 a 13.00 hores al Museu de Belles Arts de València.

L'activitat «Figures animades del Bosch» permetrà als xiquets de quatre a 12 anys endinsar-se en el món imaginari de les obres del pintor, a més de desenvolupar la creativitat i les habilitats artístiques dels xiquets i les xiquetes.

En la primera part del taller, els més menuts disposaran de diferents figures d'animals de plàstic variats i peces seccionades que hauran d'acoblar per a crear el seu propi ésser imaginari, ajudats pels monitors o pels pares i mares.

En la segona part, els personatges a manera d'escultures creats pels xiquets al taller seran dibuixats i pintats per ells mateixos sobre paper, i després s'apegaran sobre un mural que representarà l'obra «El jardí de les delícies», que estarà buida de personatges i que s'omplirà amb els que hagen sigut creats pels assistents al taller. Les escultures se les podran endur a casa, però deixaran els seus dibuixos apegats en el mural com a resultat del seu pas pel museu.

Col·leccions permanents
El taller familiar és una activitat complementària que oferix el museu durant tres diumenges del mes de juny que completa les visites a la col·lecció permanent i a les dues exposicions que en estos moments es mantenen obertes el públic: «L'inici de la pintura moderna: Sorolla i el seu temps» i «Picasso-Cela: dibuixos, escrits i ceràmiques. Col·lecció Gabarrón».

Les places del taller de juny estan limitades a 20 participants i es requerix reserva prèvia mitjançant correu electrònic a monica@icaedro.com.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Juegos online - Crucigrama