«Aigua completament saludable i la millor que podem prendre»; «la mateixa naturalesa ens està donant l'aigua que necessitem i no cal donar-li moltes més voltes»; «esta xarrada m'ha obert els ulls i a partir d'ara beurem aigua de l'aixeta a casa, perquè és un estalvi i sobretot pel planeta».

Estes són algunes de les conclusions més repetides per pares i mares del Col·legi Públic Municipal Benimaclet de València on tècnics de Global Omnium han presentat la Campanya «Beu Aigua de l'Aixeta».

Ha sigut la primera xarrada que Global Omnium ha desenvolupat en un col·legi públic de València per a fer arribar a totes les famílies, pares i mares, que coneguen de primera mà els avantatges de consum de l'aigua de l'aixeta i aconseguir així influir en totes les llars i contribuir a complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats per Nacions Unides per a l'any 2030.

Cal recordar que Global Omnium centra la seua activitat en la gestió del Cicle Integral de l'Aigua desenvolupant diverses línies de negoci complementàries que generen les sinergies adequades per a optimitzar els recursos hídrics.