La Fundació Sambori ha posat en marxa el XVII Concurs Universitari de Narrativa Curta en Valencià, que busca fomentar la creació de relats curts en la nostra llengua entre l'alumnat de totes les universitats públiques valencianes.

En total, l'entitat atorgarà tres premis: el primer està dotat amb 1.000 euros; el segon, amb 750, i el tercer, amb 500. Si hi ha accèssits, estaran premiats amb 250 euros cadascun. Els guardons es lliuraran en un acte que tindrà lloc a finals de maig. A més, tant els relats guanyadors com els accèssits es publicaran dins de la col·lecció «Arc de Sant Martí», que edita la fundació sense ànim de lucre, i en el seu web.

Poden participar en el certamen tots els estudiants matriculats en el curs 2019-2020 en qualsevol titulació de la Universitat de València, la Universitat Miguel Hernández d'Elx, la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat Politècnica de València, institucions que col·laboren en la iniciativa. Cada participant només podrà presentar-hi una obra, original i inèdita, i que no haja sigut premiada en cap altre concurs ni estiga pendent de resolució en altres. Els treballs també poden ser d'autoria col·lectiva.

Les obres, escrites en valencià i a ordinador, hauran de tenir una extensió d'entre 1 i 5 pàgines DIN A4, i es podran presentar, en format PDF,fins al 15 de març inclòs, per correu electrònic a l'adreça fundacio@sambori.net. Junt amb el treball, s'ha d'adjuntar un full de participació que es pot descarregar del web de l'entitat, on també hi ha penjades les bases del concurs.