La iniciativa «Encontres amb escriptors» de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu celebra hui dimecres dia 19 de febrer la tercera trobada amb estudiants, amb la presència de l'escriptora Aroa Moreno Durán, autora de l'obra «La hija del comunista», amb la qual va obtindre el premi Ojo Crítico de Narrativa l'any 2017.

Esta trobada en particular va dirigida a l'alumnat de Batxillerat per a incentivar els hàbits lectors dins del Pla Valencià pel Foment del Llibre i la Lectura 2017 (Pvfll) de la Generalitat. L'esdeveniment es realitza en col·laboració amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) i Edicions Bromera, i forma part d'un cicle amb autors de tots els gèneres literaris i atenent els suggeriments que professorat i centres escolars fan arribar a la Biblioteca Valenciana.

Els «Encontres amb escriptors» han tingut una gran acollida en les 12 jornades d'activitat organitzades. Enguany, els primers escriptors en visitar la Biblioteca Valenciana han sigut Sergio del Molino i Mercé Viana, i el proper dimecres dia 26 serà el torn de Fina Masgrau. Altres escriptores i escriptors que participen en esta edició són: María Tena, Susana Gisbert, Juan Vicente Piqueras, Carles Cano, Juanjo Braulio, Vicent Baydal, Belén Gopegui i Pasqual Mas i Usó.