04 de marzo de 2020
04.03.2020
Levante-emv

La Fundació Bromera impulsa el Premi Llegir 2020

El certamen, que premia tant articles inèdits com aquells que ja han sigut publicats, té com a objectiu motivar la creació i difusió d'articles sobre la importància de la lectura poden presentar-se fins al 30 de setembre

03.03.2020 | 19:36
Lliurament del Premi Llegir 2019.

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura ha convocat la novena edició del Premi Llegir per a estimular la creació d'articles sobre la importància de la lectura. Amb aquest premi, es pretén fomentar la creació i la difusió d'articles que impulsen la lectura, en facen una defensa justificada o aporten elements de reflexió sobre els llibres i la cultura impresa.

La convocatòria està oberta a tot aquell que hi estiga interessat. Poden optar-hi textos inèdits i articles publicats durant els anys 2019 i 2020 (en diaris, revistes, blogs, pàgines web o llibres). En queda exclosa la crítica literària.

Els articles hauran de tenir una extensió màxima de 3.500 caràcters amb espais inclosos i es valorarà especialment que l'article estiga escrit en valencià o que faça referència a la lectura en valencià. Només s'hi admetrà un màxim de 10 articles per participant. De tots els presentats, se seleccionaran tres premis que tindran la dotació següent: un primer premi de 500 euros, un segon de 300 i un tercer de 200.

Requisits de presentació


Els textos s'hauran d'enviar per correu electrònic a l'adreça lectura@fundaciobromera.org. En l'assumpte s'haurà d'indicar «Premi Llegir 2020» i, en el cos del missatge: nom, cognoms, adreça i telèfon de contacte. També es podran enviar per correu postal a l'adreça següent: Fundació Bromera per al Foment de la Lectura (Premi Llegir 2020), apartat de correus 355.

Els treballs inèdits es poden presentar sota pseudònim; en aquest cas, s'hi haurà d'adjuntar la plica corresponent. En el cas d'articles ja publicats, s'hi haurà d'incloure el nom del mitjà en què va ser publicat, la data de publicació i una còpia de l'article.

El termini de presentació d'articles es tancarà el 30 de setembre de 2020. Els guanyadors i guanyadores s'anunciaran a la tardor, durant la segona quinzena de novembre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Juegos online - Crucigrama