El talent jove té una nova cita amb el concurs de relat curt de Coca-Cola, però en esta ocasió, la pàgina en blanc a la qual s’enfrontaran estarà en les seues pantalles. Per primera vegada en els 60 anys del Concurs de Joves Talents de Relat Curt, Coca-Cola digitalitza íntegrament el certamen per a reforçar el seu compromís amb els joves: des del procés d’inscripció fins a les gales de guanyadors. Així, es facilita la participació a la generació de joves actual i se’ls oferix l’oportunitat de desenvolupar el seu talent i estimular la seua imaginació

L’11 de novembre es van obrir les inscripcions a través de la web de la Fundació Coca-Cola i el procés romandrà obert fins al mes de febrer.

Enguany, Coca-Cola donarà l’oportunitat de participar als joves que no van poder fer-ho l’any anterior, convocant així als xics i xiques de 2n i 3r d’ESO, que hauran de crear un relat en dues hores, sense limitació de temàtiques i estil, en qualsevol de les llengües oficials de l’estat, amb un text col·lectiu que descriga a un personatge en 300 paraules, realitzat amb els seus companys de classe.

D’estos relats, un comité expert triarà la proposta que es convertirà en l’estímul creatiu al qual els participants de tota Espanya s’enfrontaran de manera individual en les proves escrites del mes de març.

Al gener, els professors seran els protagonistes del Programa Aules Digitals, una adaptació de les «Jornades Literàries per a professors», en les quals se celebraran sessions formatives didàctiques virtuals i amb autors de renom com a convidats.

Les fases autonòmiques i nacionals es desenvoluparan al llarg de la primavera i serà al juny quan es coneguen els guanyadors de la 60a edició. Com a premi, gaudiran de l’Experiència Coca-Cola, que conjumina diversió, creativitat i literatura, així com un curs d’escriptura creativa per al guanyador nacional i els dos finalistes