Un any més, l’ampa del CEIP Antonio Machado de Torrent vol continuar enrecordant-se dels xiquets i xiquetes que viuen una situació difícil als hospitals i, per això, han organitzat un repte solidari per a ajudar a la fundació Juegaterapia i als infants amb càncer de l’hospital La Fe de València, com ja porten fent des de 2018.

Degut a la situació provocada per la pandèmia, les famílies no poden realitzar el mercat solidari que han organitzat els últims anys amb objectes donats per l’alumnat i amb el qual van aconseguir més de 7.000 euros, tots destinats íntegrament a Juegaterapia, que dona dispositius electrònics i crea jardins i parcs en els terrats dels hospitals, per als menors que són atesos en Oncologia.

Així, este curs les famílies han decidit reinventar el mercat i fer-ho de manera virtual, segons expliquen des de l’ampa. Perquè siga possible, compten amb la col·laboració de diversos comerços que han donat productes que seran rifats el 9 de gener en una plataforma virtual.

Les persones que vulguen col·laborar han de fer una donació directa a Juegaterapia, o adquirir paperetes que ja es venen en alguns comerços al voltant del col·legi o que tenen els membres de l’ampa.

Al compte d’Instagram @retosolidario3.0 estan tots els detalls sobre com participar en la iniciativa solidària del Machado com, per exemple, quins són els comerços que s’han adherit a l’acció. Tanmateix, les donacions poden fer-se a través de Bizum, indicant el concepte «Ampa CEIP Antonio Machado».

Es pot donar des d’un euro fins a la quantitat que cadascú vulga, cada euro donat serà una participació per a la rifa dels objectes dels diferents comerços. Una vegada feta la donació, cal enviar una captura de pantalla al número de mòbil 722841939, perquè l’ampa tinga constància i poder ser partícip de la rifa. L’ampa garantix que cada donació arriba directament i íntegra a Juegaterapia.