La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura ha posat en marxa la segona edició de les #TrobadesEntreLínies, un cicle d’encontres digitals amb escriptors i escriptores emmarcat dins de la campanya d’animació lectora «Clubs de lectura. Entre línies». Totes les sessions es desenvoluparan a les 18 h, en directe i de forma simultània, al canal de YouTube (Fundació Bromera) i a la pàgina de Facebook (@fundaciobromera) de l’entitat.

Les trobades són gratuïtes i estan adreçades tant als clubs de lectura com al públic general. Aquestes tindran lloc entre febrer i maig de 2021 i la primera serà el 19 de febrer amb Silvestre Vilaplana, qui ens parlarà de la seua última novel·la, Dones sense nom.

A Vilaplana el seguiran els escriptors i les escriptores Muriel Villanueva (el 12 de març, amb Semiidèntics), Mariló Àlvarez Sanchis (el 2 d’abril, amb La taxidermista d’emocions) i Joanjo Garcia (el 14 de maig, amb Els adeus del Jaguar). A més, el divendres 23 d’abril, Dia del Llibre i els Drets d’Autoria, hi haurà una sessió especial en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas sobre l’obra Matèria de Bretanya. Joan Borja, escriptor i doctor en Filologia Catalana, serà l’encarregat d’analitzar la novel·la ambientada a Altea.

A més, el cicle comptarà amb la participació de Mariola Nos, gestora cultural i coordinadora de diversos clubs de lectura, i Irene Rodrigo, periodista especialitzada en literatura. Totes dues s’encarregaran de presentar i entrevistar els autors i les autores. El programa es pot descarregar en la secció «Notícies» del web www.fundaciobromera.org.

Enguany, com a novetat, la Fundació Bromera sortejarà dos lots de llibres entre totes aquelles persones que facen preguntes als autors i les autores de les #TrobadesEntreLínies durant les connexions en directe. Les bases del concurs es poden consultar en la pàgina de Facebook de l’entitat.