Diuen que una imatge val més que mil paraules i potser per este motiu les paraules no van ser necessàries per a explicar per què el morat impregnava el vestíbul del centre de l’IES Jorge Juan de Sagunt.

Al centre educatiu van commemorar el 8 de març amb l’entrega i exposició de premis de la tercera edició del concurs de fotografia ‘Dia de la dona’. Es tracta d’un certamen que organitza ja per tercer any l’associació de mares i pares (ampa) del centre de Secundària i que suscita gran interés i èxit entre la comunitat educativa.

El premi amb el qual els guanyadors i guanyadores han sigut guardonats és una reproducció en paper ploma de la seua fotografia i també amb diferents reconeixements econòmics en metàl·lic, explica l’institut.

Este acte on la dona ha sigut la protagonista absoluta de l’espai ha estat marcat per la pandèmia, ja que ha comptat amb activitats diferents de les quals es van organitzar els anteriors cursos.

Des de l’institut valoren que tot i els problemes de l’actual situació sanitària, no han faltat els moments de reflexió sobre igualtat i futur, amb lectura de textos i l’elaboració de frases representatives per part de l’alumnat de 1r d’ESO.