La jove ratlla Negra ha parit dues noves cries després de cinc mesos i dos dies de gestació en l’espai d’Oceans de l’Oceanogràfic de València.

Com ja era la segona ocasió, el procés ha resultat senzill i amb normalitat, fins i tot les seues cries, una mascle i una femella, han nascut amb un pes molt notable, fet que que ha cridat l’atenció dels seus cuidadors, ja que en la primera ocasió els seus fills van pesar entre 350 i 400 grams i en aquesta la femella ha registrat un pes de 620 grams i el mascle, 520. A més, els xicotets animals han nascut amb el seu llarg agulló característic i una cua bé llarga.

L’equip d’Oceans va comprovar que Negra presentava mossegades en el seu cos, un signe inequívoc del seu aparellament amb el mascle Oceans, i també que oferia un aspecte anormal d’unflada, per la qual cosa va ser portada el passat 22 de febrer a la piscina mèdica per a una inspecció veterinària, en la qual es va comprovar, efectivament, el seu embaràs a través d’una ecografia que va detectar la presència de dos cries.

Immediatament va ser portada a la zona d’aïllament del gran tanc perquè les cries es trobaren a resguard de depredadors en el moment del seu naixement.

Una setmana després la persona de guàrdia va descobrir la presència de les dues cries i, l’endemà, dos bussejadors les van traslladar a la piscina mèdica on els membres de l’equip d’Oceans les van pesar, van mesurar i assignar sexe. Igualment els veterinaris es van prendre dades del diàmetre de l’ull dels nounats per a incorporar-los a una base compartida amb la resta d’aquaris.